Vi är en webbyrå i Borås, men likväl en reklambyrå, appbyrå eller er strategibyrå… Bredden som teknikstarka, kreativa och erfarna digitala kommunikatörer gör att vi erbjuder er helheten. För oss är inte bara projekten i sig det viktiga, utan även att leverera god support & service efter slutförandet och se samarbetet långsiktigt.


Stormtribe Media startades i Borås 2009 av Robert Vintervind som tidigare jobbat i mer än 10 år inom reklam och mediabranschen med företag såsom Electrolux, Volvo Cars, Pilkongton, SONY DADC, SF Svensk Filmindustri, Jeeves, Salming mfl.

Sedan starten av företaget har det producerats många typer av digitala tjänster i form av webb, e-handel, appar, rörliga media/reklamfilm till print som annonser, kataloger och förpackningar för olika typer av företag och organisationer. Vad är vårt mål då? Jo, att hjälpa våra kunder att nå sina mål, enkelt men att se en kund lyckas och gilla det jobb vi gjort och gör älskar vi. Faktum är att det öppnar för att göra massor av spännande saker tillsammans med vår kunder. Hör gärna av er om ni har frågor eller har spännande projekt i på gång som ni vill bolla kring.

Kontakta via formuläret eller ring 033 400 60 50