WordPress är ett publiceringsverktyg (CMS) som gör er vardag enklare med att hantera er webbtjänst på ett smidigt och enkelt sätt.
Vi på Stormtribe Media är ett litet team med lång erfarenhet av design till webbutveckling som kan anpassa WordPress till våra kunders behov för att nå bästa möjliga nytta i slutändan. Enklare webbtjänster, e-handel till komplexa integrationer och kopplingar eller speciallösningar är alltså ingen match för oss... vi antar oavsett utmaningen!Fördelar med Wordpress


WordPress förbättras ständigt med kontinuerliga kärnuppdateringar, funktioner och plugins. På så sätt behöver man som kund inte begränsas till en enda leverantör när ni vill förändra, vidareutveckla eller utöka webbplatsen.
Flexibel och skalbar. WordPress är en flexibel plattform som på grund av sitt modulära och öppen arkitektur kan anpassas mot de flesta webbplatser.
WordPress är mycket användarvänligt och kräver inga tekniska färdigheter. Skulle du ändå bli osäker på något kan du troligtvis hitta ett svar bland alla tusentals videoklipp på YouTube eller med en snabb Googlesökning.
WordPress är ett väldigt sökmotorvänligt publiceringsverktyg som redan från grunden bjuder på bland annat sökmotorvänliga URL:er och tydlig länkstruktur.
Majoriteten av våra kunder har fått bättre placeringar på sökmotorerna sedan de gått över till WordPress. Med hjälp av plugin som t.ex. Yoast plugin kan ni dessutom enkelt sköta er sökmotoroptimering på egen hand om ni önskar.

Open Source = Inga licenskostnaderWordPress bygger på open source (öppen källkod) vilket innebär att man får fri tillgång till källkoden och på så sätt har möjlighet att ändra och förbättra koden. Verktyget kan laddas ner kostnadsfritt och innebär alltså inga licenskostnader, varken för oss som webbyrå eller för dig som kund.

Läs mer om WordPress på www.wordpress.org

Kontakta via formuläret eller ring 033 400 60 50